BBQ.
I dagarna invigde vi våren och sommaren genom att grilla på gården ett litet gäng sådär en helt vanlig onsdag. Är det i den riktningen min sommar kommer bli så är jag kempe nöjd. Enkelt. Engånsgrillar. Filtar. Tända ljus i skymningen. Kött, potatissallad, coctail tomater. En balja med is och öl. Lite random vänner från här och där. På en bakgård i Oslo en solig dag i april.
(I själva fallet var "baljan" vår soptunna. Som vi pyntade till med en fräsh kiwi påse och fyllde med is. Återigen, man tar vad man har. Det finns inte rum för att vara petig eller fin i kanten i nuläget. Lite smuts på dåligt diskade bestick eller återanvändning av våra tre enda knivar på morgonkvisten är en faktum. Något jag förr hade vägrat vara en del av)
Nu ska jag promenera ner mot stan och möta upp min handyman på lunch. Han jobbar extra. Kanske blir en salami -brie bagel på Samssons. Take away i parken hade varit fint.
haa de.
,E
Kommentarer
Postat av: M
nej, grillning är inte att underskattas. mat-madde har talat!
Trackback